Over Ons

Kort samengevat

Open Up Media is een full service brand agency, ontstaan uit de fusie tussen Savant Media (opgestart in 2007) en Apluz (opgestart in 2002). Beide ontwerpbureau's brachten hun jarenlange ervaring en expertise samen om klanten een breder pallet aan diensten te bieden.

Reeds van bij de start was Savant Media pleitbezorger voor open source software en content management systemen. Zo waren we één van de eerste Belgische bedrijven die het open bron CMS Drupal als geprefereerd platform verkozen. Hierdoor hebben we een zeer uitgebreide expertise opgebouwd in het ontwikkelen van Drupal websites.

De focus van Apluz Brand Presentation lag steeds bij het creëren van een totaalverhaal. Visuele branding en merkopbouw staan nog steeds centraal. Strategie en consistentie zijn het streefdoel; ontwerp, ontwikkeling en implementatie zijn onze tools.

Sinds 2013 werken we voor u samen onder de naam Open Up Media. Het resultaat is het gekende "synergie"-verhaal, u kent het wel, 1+1=3!

Wat kunnen we voor u doen?

Websites, huisstijlen, logotypes, presentaties, brochures... Ze hebben alle één ding gemeen: creativiteit. Met de nodige expertise en kennis brainstormt ons team over het concept, de inhoud en de functionaliteit en brengt het de juiste voorstellen die uw merk onderscheiden!

Open Up Media wil investeren in partnerships op lange termijn. Onze samenwerking groeit mee met de door u beoogde doelen. Voor elk communicatieprobleem bieden we een oplossing. Open Up Media denkt steeds met u mee, rekeninghoudend met uw pakket van eisen en wensen, de bestaande elementen en uw budget. Communicatietools op maat, voor minder gaan we niet.

Een greep uit wat we u kunnen aanbieden: merkpositionering, logotype en merkontwikkeling, huisstijlcreatie, print design, web en mobile/responsive design, webontwikkeling, Drupal en andere content management systemen, CMS opleidingen, ontwerp voor verpakking, gebruiksvriendelijkheidsonderzoek (Usability), consulting, art direction, 3D & motion graphics, copywriting, fotografie, ...

Wenst u meer informatie? Bekijk dan zeker onze dienstenpagina of contacteer ons nu om uw project te bespreken.

Kwaliteit

We dragen kwaliteit hoog in het vaandel en streven ernaar om u de best mogelijke service te bieden. Planning, timing en efficientie zijn onze drivers.

Om deze kwaliteit te bieden is Open Up Media lid van Feweb en Drupal Organisation Member. Daarenboven ontwikkelden we reeds verschillende websites die het Anysurfer kwaliteitslabel ontvingen en werden meerdere projecten genomineerd voor awards.

Partnerships

Open Up Media werkt ook regelmatig samen met sectorgenoten, al dan niet in onderaanneming en/of volgens een white label overeenkomst. Zo kunnen we uw projecten technisch of vormelijk ondersteunen, pieken opvangen en/of complementaire diensten aanbieden.

Contacteer ons voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Team

Where the magic happens...

Open Up Media is gevestigd op het Eilandje te Antwerpen, een aangename en eenvoudig te bereiken buurt nabij de Schelde. Onze werkomgeving straalt onze waarden uit. We hebben geopteerd voor een open en lichte omgeving, die samenwerking en creativiteit stimuleert op elk niveau.

Open Up Media Open Up Media Open Up Media Open Up Media Open Up Media